Нещодавно стало відомого, що знаменитий російський співак Сергій Лазарєв знову став батьком - на одному з російських телеканалів він поділився радісною новиною і показав однорічну доньку Анну. За словами Лазарєва, як і 5-річний Микита, Анна народилася від сурогатної матері.

Хоча співак стверджує, що поки не знайшов ідеальну супутницю життя, фанати не вгамовуються, і намагаються розшукати матір його дітей. За словами Лазарєва, у Микити і Анни є біологічна мати, але народжували їх різні жінки. Як повідомляють російські ЗМІ, найбільш вірогідним донором біоматеріалу могла стати 32-річна подруга Сергія Анна Бєлодедова.

Як можна помітити на фото, 5-річний Микита дуже схожий на Бєлодєдову. До того ж, Анну можна назвати дуже успішною жінкою: вона володіє бутіком і співає.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Деякі фанати сходяться на думці, що Лазарєв вже багато років перебуває у щасливому шлюбі з Бєлодедовою, а загадка навколо їхніх спільних дітей - лише піар-хід.

Нагадаємо, Лазарєв несподівано зізнався, що у нього народилася донька.

Раніше Знай.ua повідомляв, голе фото в Instagram Лободи наробило купу шуму, співачка не розгубилася.

Також Знай.ua писав, Лобода сильно розлютилася на Лазарєва.