Відомий український телеведучий і шоумен Сергій Притула працює досить багато. Також, він зізнавався, що спить лише по 4-5 годин на добу для того, щоб і справи на роботі вирішити, і звичайно ж своїй сім'ї приділити увагу.

Зйомки відразу в декількох проектах, численні концерти "Вар’ятів" і на цьому ще не все. Ведучий Нового каналу розповів, що ж допомагає йому триматися "на плаву".

"Люди як поглинають, так і віддають. Звичайно, коли ти виходиш на сцену, викладаєшся... але люди, які приходять до тебе на зйомки або на концерт "Вар'ятів", приходять з очікуванням отримати гарний настрій, посміятися. Вони мають вираз подяки - це оплески, сміх... Такі речі дуже надихають", - поділився Притула.

До того ж, Сергій розповів, що крім "живий" реакції публіки його також надихає і підтримка в соціальних мережах, а в особливості на сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Люди, які пишуть, коментують так само досить надихають. Одного разу дівчинка дуже гарно мені написала, сказала: "Я була на чотирьох ваших концертах. І буду приходити далі, і своїх друзів приводити, бо розумію, що ви хочете сказати людям між рядків. Ви говорите про смішні речі, але насправді закладаєте глибокий сенс - любов до своєї країни, поваги, патріотизму". Це було так приємно, що хтось вирахував це. Подібні листи дуже надихають", - повідомив шоумен.

Нагадаємо, що Сергій Притула розповів, чому зненавидів Францію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій Притула зізнався про зворушливому повідомленні від незнайомки.

Також портал Знай.ua писав, що Сергій Притула не втримався після зустрічі Зеленського з Томом Крузом.