Популярний український телеведучий і шоумен Сергій Притула працює досить багато. І зараз він із колегами вирушив на гастролі на Волинь. Шоумен зізнавався, що спить лише по 4-5 годин на добу для того, щоб і справи на роботі вирішити, і звичайно ж своїй сім'ї приділити увагу.

Зйомки відразу в декількох проектах, численні концерти "Вар’ятів" і на цьому ще не все. Ведучий Нового каналу розповів, що ж допомагає йому триматися "на плаву".

"Хотів вам показати, яка красива осінь на Волині, з усією палітрою кольорів на листі, від жовтого до багрянцю, але вирішив, що краще покажу, яке враження ця краса справляє на гастролюючих вар‘ятів!", - поділився Притула.

Сергій продемонстрував, яку чоловічу музику слухає з колегами в дорозі з легкою посмішкою. І це дуже смішно, коли дорослі "бородані" слухають милу підліткову попсу і ще й пританцьовують при цьому. ВОни й не приховують, що їм смішно від цього - регочуть щодуху.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До того ж, Сергій розповів, що його також надихає і підтримка в соціальних мережах, а в особливості на сторінці в Facebook.

"Жогло, звичайно, найкрасивіший! Пробач, Сергій)", - прокоментувала українська знаменитість Маша Єфросиніна.

На такий коментар Притула відповів, що обов’язково помститься телеведучій, назвавши її при цьому Марійкою.

Нагадаємо, що Сергій Притула розповів, чому зненавидів Францію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій Притула зізнався про зворушливому повідомленні від незнайомки.

Також портал Знай.ua писав, що Сергій Притула не втримався після зустрічі Зеленського з Томом Крузом.