Анджеліна Джолі вперше за багато часу оголила не просто своє тіло - актриса оголила душу перед всім світом. Енджі знялася без одягу для глянцю та відверто розповіла про свій біль від розриву з чоловіком.

Анджеліна Джолі прикрасила жовтневу обкладинку журналу Madame Figaro, для якого знялась оголеною у ванній. Цей кадр вже встиг побачити світ

Та актриса не просто оголила тіло для журналу, вона наважилась оголити свої душевні переживання, пов'язані з її розривом з Бредом Піттом. У відвертому інтерв'ю Анджеліна зізналася, що розлучення з чоловіком було для неї дуже болючим.

"Я більш спокійна, ніж раніше, але це все ще важкий час. Я не знаю, що визначено мені долею, але відчуваю, що перебуваю в перехідному періоді, який схожий на повернення додому і повернення до самої себе . Я все ще трохи розгублена", - розповіла про свій стан Енджі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Актриса зізналась, що наприкінці стосунків Бредом Піттом мала таке відчуття, немов втратила саму себе. Незважаюч на те, що вона акторка і вміє приховувати свої почуття, від себе самої цього болю Анджеліні не вдалось заховати.

"Це був складний момент, коли я більше не впізнавала себе. Я не розуміла, ким я стала. Навіть якщо я вміло ховала свої істинні почуття, насправді я відчувала глибокий, важкий смуток. Мені було боляче. З іншого боку, було цікаво пройти цей шлях і навчитися смиренню. Зрештою, якщо мені боляче, значить, я жива", -цитує видання слова Джолі.

Анджеліна Джолі чи не вперше зізналась, що мала проблеми зі здоров'ям саме в цей момент. За словами зірки, це стало для неї справжнім уроком долі, який її навчив - якщо ти живий, то вже щасливий.

"Крім того, у мене були деякі проблеми зі здоров'ям. Всі ці речі нагадують про те, як вам пощастило, адже ви все ще живі. Це ще один викладений долею урок, який слід передати своїм дітям - ідея поновлення і, перш за все, повернення до радості життя. Я повинна була заново відкрити цю радість", - розповіла зірка.

Нагадаємо, розкрилася несподівана причина розлучення Джолі та Пітта.

Як повідомляв портал Знай.ua, Анджеліна Джолі приревнувала Бреда Пітта.

Також Знай.ua писав, Анжеліна Джолі з'явилася на людях в незвичайному образі