Зірки естради та кіно частенько тішать своїх шанувальників різними перевтіленнями. Не секрет, що для нових ролей іноді треба і попрацювати над собою, і ті, хто вміє це робити, цінуються режисерами та продюсерами.

Так, пропонуємо нашим читачам дуже цікаву підбірку зірок, які радикально змінили свій зовнішній вигляд за допомогою схуднення. На жаль, за словами фахівців, такі метаморфози призводять до розтяжок і різних недоліків на шкірі. Про це пише портал "Політека".

Відомий російський актор Олександр Семчін скинув майже 40 кг. Він завжди славився своїми пишними формами, причому його вага іноді досягала навіть 200 кг. І тут він раптом різко схуд, чим наштовхнув шанувальників на думки про хвороби, але він, навпаки, зайнявся своїм здоров'ям. Однак така різка втрата ваги позначилася на його шкірі, і навіть обличчя змарніло.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

А ось зірка КВК Світлана Пєрмякова завжди гармонійно поєднувалася з великою вагою. Тільки глядачі встигли звикнути до неї, як вона вразила всіх своїм кардинальним схудненням. Вона скинула мінімум 16 кг.

Вагітність Поліни Гагаріної можна помітити ще до появи живота — вона одразу починає набирати вагу. Якщо зазвичай набір ваги під час вагітності складає близько 10-15 кг, то Поліна в обидва рази набирала по 40 кг. Завдяки суворій індивідуальній дієті вона легко позбавлялася від зайвої ваги буквально за кілька місяців!

Нагадаємо, зірка "Щасливі разом" зовсім "здала": важко впізнати, обличчя абсолютно іншої людини.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли найледачіший спосіб схуднення: можна не вилазити з ліжка.

Знай.uа писав, тест на довіру від "Зважених та щасливих": учасникам доведеться витерпіти щось складніше за схуднення.