Не всі зірки живуть заради свого блага та витрачають гонорари на розкішне життя. Вілли, яхти, літаки та діаманти ще нікого не зробили щасливим. І є знаменитості, які це розуміють, тому вважають за краще допомагати іншим.

Відомі особистості, які займаються благодійністю

Кіану Рівз

Кіану, без сумніву, заслуговує на повагу, хоча багатьом своїм колегам спосіб його життя видається дивним.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Кіану Рівз, ставши багатим і знаменитим, досі не купив собі власного житла, а залишився жити в орендованому будинку. У нього немає власної машини, Кіану спокійнісінько їздить на громадському транспорті.

Проводячи дуже простий спосіб життя, Кіану Кіану підтримує бездомних і щиро не розуміє, навіщо людям приватні літаки та вілли.

Рівз заснував Фонд Рака. Він вирішив це після того, як його власна сестра захворіла на лейкемію. Він також підтримує різні екологічні проекти і бореться за права тварин.

Леонардо Ді Капріо

Заробивши багато грошей, Ді Капріо зрозумів, що вони не роблять людину щасливою. У 1998 році він заснував благодійний фонд, який пожертвував 15 мільйонів доларів 30 різним організаціям.

Леонардо Ді Капріо віддав $ 100,000,000 на порятунок дикої природи.

Кейт Міддлтон

Герцогиня Кембріджська не вважає за необхідне одягатися від кутюр і не бачить нічого поганого в тому, що одне і те ж вбрання може одягнути кілька разів. Незважаючи уваги на звинувачення в тому, що вона поводиться не так, як личить членові королівської сім'ї, дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон надає перевагу недорогим брендам Zara, H & M, Hobbs і може носити одне і те ж взуття кілька років.

Однак, у цей список Кейт потрапила не тому. Герцогиня Кембріджська зі своїм чоловіком принцом Вільямом бере участь в різних ініціативах і жертвує чималі суми на благодійність.

Анджеліна Джолі

Уактриси дуже добре серце. У 2001 році під час зйомок у фільмі "Лара Крофт - розкрадачка гробниць", які проходили в Камбоджі, Джолі побачила, що є люди, які потребують допомоги. Анджеліна почала займатися благодійністю і допомагати біженцям Камбоджі, а потім організувала гуманітарну і миротворчу діяльність в Кенії, Таїланді, Еквадорі, Судані та багатьох інших проблемних регіонах. Зірка створила кілька благодійних фондів, які допомагають дітям в Африці.

Уже понад 18 років Анджеліна Джолі є послом доброї волі ООН і всіляко допомагає біженцям, забезпечуючи фінансову та моральну підтримку.

У 2013 році актриса була удостоєна "гуманітарного Оскара" за свої заслуги.