Молодшенька з сімейства Кардашьян-Дженнер Кайлі прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу. А тепер вона успішна модель, світська левиця, бізнесвумен і молода мама. Дівчина обожнює привертати до себе увагу публіки епатажними витівками, що успішно робить у своєму Instagram.

В цей раз Кайлі Дженнер показала фото, на якому позує в пікантному образі, хоча і одягнена. Дівчина на камеру виходить з машини, на ній чорно-коричнева сорочка і такі ж штани. В очі впадає соковита попа моделі, в мережі жартують, що Кайлі вже заткнула за пояс старшу сестру Кім Кардашьян, яка колись прославилася величезним задом. Також деякі помітили, що дівчина змінила зачіску – тепер у неї коротке каре.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.