Церемонія прощання з українською акторкою Мариною Кукліною, яка померла від раку, відбулася 8 жовтня в Київському академічному театрі юного глядача на Липках. Артистка померла в суботу, 5 жовтня.

Захворювання у 33-літньої Кукліної діагностували рік тому, але до останнього дня і вона, і її рідні вірили, що недугу вдасться побороти. Близькі акторки робили все можливе, щоб врятувати Марину – їм вдалося зібрати необхідну суму на лікування.

Марина Кукліна до та після хвороби

Марина Май-Кукліна, ніколи не приховувала свою смертельну хворобу. У своєму аканті в Instagram акторка часто публікувала фото та розповідала, як проходить лікування. Підписники Марини бачили, як змінюється їхня улюблена акторка від впливу численних сеансів хіміотерапії.

Марина Кукліна з сім'єю

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Правда незмінними залишилися її промениста посмішка і блиск в очах василькового кольору. Знімками акторки у Facebook поділився Тарас Дмитрієнко – на них вона позує разом з чоловіком Андрієм Маєм і маленьким сином.

Марина Кукліна

Біографічна довідка:

Марина Кукліна народилася 12 червня 1986 року. Навчалася акторка у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, який закінчила у 2007 році. За свою кар'єру Кукліна встигла знятися в понад 40 українських фільмах і серіалах.

Нагадаємо, раніше у мережі плачуть над постами про кохання чоловіка померлої актриси Кукліної

Як повідомляв портал "Знай.ua", померла Марина Кукліна

Також "Знай.ua" писав, що світ прощається з "головною лялькою Барбі" та легендою серіалу "Династія"