Президент України Володимир Зеленський довгий час працював з командою студії "Квартал 95". Після його перемоги на виборах, він не зміг вже очолювати компанію й взявся за президентські обов'язки. Однак Зеленський планує повернутися до роботи у команді через 5 років.

Про це розповіла акторка "Кварталу 95" Олена Кравець в інтерв'ю Каті Осадчій.

Кравець зауважила, що її відносини із Володимиром Зеленським не змінилися.

"Я його не перейменувала в телефоні, він "Вовка". Це дуже класно, що нічого в наших відносинах не змінилося", – каже вона.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кравець розповіла, що Зеленський читає усі жарти, які сценаристи пишуть про нього та його дружину. За словами актриси український президент Володимир Зеленський перевіряє весь текст сценарію гумористичної програми "Квартал 95" і читає все жарти про самого себе.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

"По-перше, Вова все перевіряє. Він вичитує тексти. По-друге, ну ми вже думаємо, що говоримо. Це дуже цікаво. Мені здається, такого не було ніколи. Цікаво, коли тобі по роботі треба пародіювати свою ж подружку", - підкреслила Кравець.

Вона також зазначила, що нинішній президент не вийшов з груп "Кварталу 95" в соціальних мережах й планує повернутися через 5 років до студії.

"На День Незалежності я набрала його, щоб сказати, що дуже класна промова, з грудкою в горлі. А він каже: "Будь ласка, телефонуйте мені. Я хочу залишатися на землі і я ж через п'ять років планую повернутися". Я: "Серйозно?". Він: "Звичайно". Він, до речі, не пішов ні з однієї групи. Тобто в соцмережах, де група "Кварталу", він там є, і він там іноді навіть пише", – зізналася Олена.", - додала акторка.

Нагадаємо, що днями в Києві з аншлагом відшумів перший із серії осінніх концертів "Жіночого Кварталу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець з "Квартал 95" станцювала стриптиз на "Танці з зірками".

Також портал Знай.uа писав, що зірки відомої студії "Квартал 95" пообіцяли повернути літо українцям. А зробити це вони збираються новим концертом, який незабаром відбудеться в Одесі.