Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з чоловіком Каньє Вестом вирушила у Вірменію, Єреван, щоб похрестити трьох маленьких дітей: Чикаго, Сейнта і Псалма. Варто відзначити, що старшу дочку Норт сім'я похрестила ще в 2015 році в Єрусалимі. Багатодітна мама вибрала Єреван не просто так: Вірменія - батьківщина її покійного батька Роберта.

Як заявили місцеві ЗМІ, ніяких почестей для зірок не влаштовували, все пройшло тихо і мирно. Сім'я, як і інші, заздалегідь зареєструвались і в призначений час прийшли і прийняли хрещення. Підтримати Кім прилетіла і її старша сестричка Кортні разом зі своїми дітьми: семирічною Пенелопою, дев'ятирічним Мейсоном та чотирирічним Рейном. Тепер у малюків за звичаєм інші імена: чотиримісячного Псалма назвали Варданом, трирічного Сейнта — Григіром, а півторарічна Чикаго стала Ашхен.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.