Хвору на рак актрису Анастасію Заворотнюк виписали з приватної московської клініки. Із "Європейського медичного центру" акторка відправилася на лікування та відновлення в інший медзаклад.

Причиною поспішного виїзду із приватної клініки вважається закриття обслуговування по обов’язковому медстрахуванню. Сергій Жигунов, який довгий час був не лише колегою Заворотнюк по знімальному майданчику, а й коханим чоловіком, прокоментував стан Анастасії.

Анастасія Заворотнюк

Жигунов вважає, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" не могла далі перебувати у московській клініці через надмір уваги з боку преси. Повідомляється, що Заворотнюк навіть використала псевдонім для оформлення у стаціонар лікарні.

Правда, приховати свою особу їй так і не вдалося – преса всіми можливими способами намагалася дізнатися більше інформації щодо стану акторки. Стало відомо навіть про підкуп персоналу та спроби пронести в заклад відеоапаратуру.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Анастасія Заворотнюк та Сергій Жигунов

Сергій Жигунов наголосив, що така неспокійна ситуація не давала змоги проводити ефективне лікування та реабілітацію. Через велику увагу журналістів Заворотнюк і покинула клініку у Москві. Рішення про виписку Заворотнюк прийняла особисто.

Зі слів очевидців, Анастасія Заворотнюк дуже змінилася за час хвороби – колишню зірку годі було впізнати. Наразі акторка знаходиться в закладі, де тяжкохворі пацієнти проходять реабілітацію.

Раніше повідомлялося, що внаслідок тяжкої хвороби у актриси розвинувся парез правої частини тіла і параліч правої руки.

Нагадаємо, раніше хвороба спричинила тяжкі наслідки для Заворотнюк

Як повідомляв портал "Знай.ua", родичі Заворотнюк вивезли акторку із медичного закладу

Також "Знай.ua" писав, що Заворотнюк рзрахувалася із боргами