"Міс Україна-2016" і телеведуча програми “Зірковий спорт” на ICTV Олександра Кучеренка в цьому році здивувала всіх, ставши дружиною одного з найзавидніших холостяків України. Дружина ведучого "Світу навиворіт" Дмитра Комарова дала інтерв'ю Знай.ua і розповіла про те, як змінилося її життя після заміжжя.

Кучеренко розповіла, що після весілля вона стала більше думати не про себе, а про "нас" і несе відповідальність не тільки за саму себе, а й за здоров'я другої половинки і гармонію в родині.

"Всі важливі рішення приймаються разом, будуються спільні плани на майбутнє, і навіть саме життя стає яскравішим, ширше і активніше, тому що тепер ми - частина одного цілого", - розповіла вона.

Кучеренко і Комаров

При цьому телеведуча розповіла, що у неї не виникає проблем з прибиранням та іншими справами по будинку.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"З побутовими питаннями проблем немає. Моя мама подала мені приклад того, що в будинку завжди чисто, на кухні - смачно, а одяг - чистий та наглаженний. Тому й у своїй родині я прагну до того ж. Звичайно, чогось я ще вчуся. Але головне - підходити до будь-якої справи з любов'ю, і тоді все виходить в той же момент. Мені подобається готувати для нас з чоловіком сніданки і вечері, стежити за гардеробом, облаштовувати нашу квартиру", - розповіла вона.

Весілля Комарова та Кучеренко

Дівчина зізналася, що чоловік їй багато в чому допомагає і вони розподілили обов'язки між собою. Таким чином, кожен робить те, що йому по душі.

"Коли потрібно прийняти якесь важливе остаточне рішення в нашій родині - це робить Діма. Він відповідальний за всі фінансові питання і ті ситуації, в яких потрібно проявити чоловічу силу і мудрість", - розповідає вона.

Нагадаємо, Комаров зворушив історією спасіння левенят з карцеру львівського цирку.

Як повідомляв Знай.ua, Комаров з "Світу навиворіт" зустрівся з мамою 11 футболістів.

Також Знай.ua писав, що Олександра Кучеренко розповіла про дорогоцінний подарунок від чоловіка, сім'ю і домашні обов'язки.