У новому кліпі Мішель Андраде співачка влаштувала пристрасні танці з Франсіско Гомесом. Їхній танцювальний дебют відбувся у фіналі конкурсу "Міс Україна", де вони здивували спільним номером.

У кліпі до україномовного синглу "Не знаю" Мішель Андраде та Франсіско Гомес танцюють під місяцем та проливним дощем. Франсіско став не лише партнером співачки у танці, а й виступив хореографом-постановником.

Мішель Андраде і Франсіско Гомес

Згідно сюжету Франсіско підкорює серце Мішель – вона бачить лише його, а всі решту шанувальники здаються їй лише тінями. Настрій пісні підсилений пристрасними танцями пари, вогняними відтінками їхнього вбрання, експресією силуетів.

Крім цього, співачка у новому відео з’явилася із новою стрижкою.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Мішель Андраде і Франсіско Гомес

"Ця пісня і мій зовнішній вигляд відображають те, що зараз відбувається в моїй душі. Якщо хочете зазирнути мені в серце, просто послухайте, подивіться, і ви зрозумієте", - коментує Мішель. Мішель Андранде

Мішель Андраде і Франсіско Гомес

Режисерами стали Максим Шелковников із MOZGI Production та Денис Маноха. Стиліст Соня Солтес попрацювала над стилем пари і створила для них образи в полум'яному градієнті: від оранжево-червоного до темно-бордового, що вдало передало чуттєву латиноамериканську природу Мішель і Франсіско.

Нагадаємо, раніше Мішель Андраде показала фото з закулісся "Танців з зірками"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мішель Андраде показала нове неоднозначне відео

Також "Знай.ua" писав, що Мішель Андраде виставила напоказ розкішну фігуру