Відомий російський актор Федір Добронравов, який зіграв головну роль в серіалі "Свати", прокомментував видхід з проекту актора Миколи Добриніна.

Так, за словами Добронравова, він нічого не знав про звільнення колеги.

"Я вперше про це чую. Мені здається, що це чутки. Він ніколи не нарікав на те, що роль йому не подобається. Я цього не чув і не уявляю "Сватів" без Мітяя", - заявив Добронравов.

Як відомо, зйомки 7 сезону серіалу "Свати" зупинилися на середині. Микола Добринін вирішив відмовитися від ролі алкоголіка Мітяя, пославшись на те, що вважає свого персонажа неадекватним і вважає роль принизливою.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, серіал "Свати" припинив своє існування.

Раніше Знай.ua повідомляв, відомий актор Федір Добронравов, який переніс інсульт, з'явився на прем'єрі фільму режисера Сергія Саркісова "На Париж!".

Також Знай.ua писав, виконавиця головної ролі у відомому серіалі "Свати" Анна Кошмал показу шанувальникам, як виглядає без макіяжу.