Головний холостяк країни Микита Добринін, який був героєм однойменного шоу на телеканалі СТБ зробив свій вибір. Як відомо, фіналісткою шоу "Холостяк" стала Дар'я Квіткова, і ледь не вперше відносини учасників продовжилися по завершенню проекту. Зараз парочка живе разом в новій квартирі та облаштовує її.

Нещодавно Добринін опублікував на своїй сторінці в Instagram новий знімок, на якому позує разом зі своєю коханою в Діснейленді на тлі замку сплячої красуні.

На фото парочка виглядає щасливо - Даша і Микита сміються на всі зуби. У підписі до фотографії Добринін повідомив, що його друга половинка зайнялася організацією крутих поїздок для дівчат, і зазначив, що дуже нею пишається:

"Шалено радію досягненням моєї маленької. Спочатку свій бренд, тепер Даша почала організовувати круті поїздки для дівчаток @tripforgirls. І зараз у них в планах поїздка в наше улюблене місто🎠." написав він

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В коментарях фанати пари залишили багато приємних слів та побажань:

"Дуже модні зараз стали поїздки для дівчаток ... 😏 Цікаво, чому ще ніхто не додумався організувати поїздки для хлопців 😂 і чи відпустили б дівчата", "Микита, ти іноді схожий на негра", "Даша молодець. 😘 З самого початку проекту захоплююся нею. Вам круто повезло!)🔥 Бережіть один одного)))", "Раніше мені Даша не подобалась, а тепер я бачу що ви класна пара!".

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як сімейне гніздечко в'є.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільну відео з Добриніним.