Російська артистка, яка прославилася завдяки ролі Даші Букіної в серіалі "Щасливі разом", Наталя Бочкарьова вперше після скандалу з наркотичними речовинами вийшла на зв'язок. Виявляється, зірка нікуди не зникала, і весь цей час просто сиділа в своїй квартирі, вичікуючи потрібного моменту.

Що робити, якщо у тебе знайшли наркотики і відпустили під підписку про невиїзд? Вирушати на гастролі по всій країні. Принаймні, так вчинила актриса Наталя Бочкарьова. Нещодавно у неї виявили 0,69 грама кокаїну. Про свої подорожі зірка серіалу "Щасливі разом" написала на сторінці в Instagram.

"Весь тиждень щодня різні спектаклі в різних містах… Переїзди, перельоти, викладаєшся на повну на сцені, і знову в дорогу", - йдеться у повідомленні.

В російському МВС сказали, що ніякої інформації про пересування артистки у них немає. За законом, якщо людина порушує підписку про невиїзд, то йому можуть змінити запобіжний захід на більш суворий - аж до взяття під варту.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відому актрису серіалу "Щасливі Разом" Наталю Бочкарьову затримали вночі з 27 на 28 вересня. Поліцейські зупинили машину знаменитості на дорозі для звичайної перевірки, але в підсумку знайшли при ній 0,69 грам кокаїну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Бочкарьова активно свій арешт заперечує, хоча в мережі гуляє відео з моменту затримання, на якому чітко видно, як зірка ховає кокаїн у спідній білизні.

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Бочкарьова звернулася до прихильників з дуже тривожною новиною. Артистка заявила, що у неї паралізувало обличчя.