Серіал "Свати" відзначився не лише шаленою популярністю серед глядачів, а й перипетіями життя акторів. Так, наприклад актриса Анна Кошмал саме у час зйомок познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, а пізніше завагітніла. Не менш цікаво склалася й доля відносини між Людмилою Артем'євої і Олександром Феклистовым.

Олександр Беркович, що грає в кадрі нового чоловіка Ольги Ковальової, закохався в актрису по-справжньому. До того ж, сама акторка в той час була самотньою. Спочатку Людмила відповіла взаємністю, але це негативно позначилася на зйомці телесеріалу.

серіал "Свати"
серіал "Свати"

Володимира Зеленський, який став головним продюсером і сценаристом серіалу у шостому сезоні, поставив умови, що ніяких особистих стосунків на майданчику бути не має, нібито вони заважають роботі і псують репутацію серіалу. Спочатку пара ховалася від чужих очей, але їх завжди ловили разом.

Потім Зеленський пообіцяв розвести їх за сценарієм і показувати окремо. Нібито в кадрі вони з'являтися разом не будуть. В результаті пара почала сваритися й відносини згасли.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

актори серіалу "Свати"
актори серіалу "Свати"

Зазначимо, що серіал перестали знімати через політичну ситуацію в Україні. Затишшя тривало 5 років. А вже 7-й сезон, який планують випустити на екрани до 2020 році, зробивши з Артем'євої і Феклістова ворогів. Нині артисти перестали спілкуватися і кожен завів своє особисте життя.

Нагадаємо, нічого не знаю, "обіймашки" в студію: маленький син ведучої перервав ефір ніжностями, весь світ у захваті.

Як повідомляв Знай.uа, кинула чоловіка заради роману з жінкою: у мережу злили свіжі фото зірки "Сексу у великому місті".

Також Знай.uа писав, гаряча Надя Мейхер невинно засвітила груди, але фанати відзначили не це: "Скільки ніжності".