Цими днями стали відомі нові подробиці скандального розлучення зірки "Месників" Джеремі Реннера та його дружини. І слід зауважити, що прихильники назавжди могли б попрощатися із знаменитим актором.

Як відзначається, в день останньої сварки, яка і довела дружину Сонні Пачеко, актор погрожував своєю розправою. Так, Раннер засунув собі в рот пістолет та вимагав, щоб дружина дала йому спокій, інакше він накладе на себе руки.

Джеремі Раннер

Зауважимо, що в цей момент їх донька спала в сусідній кімнаті. Також, Сонні заявила, що тоді Джеремі був абсолютно несамовитий: п'яний та під наркотиками. Також колишня дружина зізналася, що він частенько вживав наркотики, а це в свою чергу змушувало її жити в постійному страху, хвилюючись і за себе, і за життя маленької Ейви.

Нагадаємо, що легендарна рок-гурт "Кіно" анонсувала серію концертів. У шоу будуть використовувати "справжній голос Віктора Цоя". Його оцифрували з оригінальних багатоканальних записів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві відбудеться концерт вуличних пісень "Котлета по-київськи". Різноманітні пісні українською, російською, єврейською (ідиш) мовами презентуватимуть вуличну пісню на концерті у виконанні артистів з різних країн.

Також портал Знай.ua писав, що Ані Лорак у своєму блозі опублікувала відео зі свого виступу. На сцену зірка вийшла в оригінальному сукні та на високих підборах.