Син Барі Алібасова, відомого російського музиканта і продюсера, побив свою 28-річну коханку Марія Клюєву.

Марія Клюєва

Марія Клюєва

Марина Клюєва

Зустрічатися Клюєва і Барі Алібасов-молодший почали в березні 2019 року. Як повідомляє Олександр Бенхін, представник Клюєвої, Алібасов неодноразово здіймав на дівчину руку. В останній раз він завдав постраждалій 26 ударів тупим предметом 23 вересня. Після цього Клюєва поїхала додому в Калінінград і зняла там побої - експерти визначили легкий ступінь тяжкості.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Марія Клюєва

Бенхін розповів, що в січні в Калінінграді в Алібасова-молодшого народилася маленька дочка. Незабаром він вирішив урізноманітнити своє дозвілля з Клюєвої, і після нетривалих зустрічей з дівчиною запропонував їй переїхати до Москви. Клюєва часто скаржилася Бенхіну, що Барі Алібасов-молодший її бив. За результатами судмедекспертизи, як розповідає Бенхін, який сам є юристом, побої не особливо серйозні, тому кращим рішенням для них буде просто помиритися.

Марія Клюєва

Барі Алібасов-молодший поки ніяк не прокоментував ситуацію.

Нагадаємо, раніше Барі Алібасов всіх обдурив: чоловік Фріске оприлюднив докази.

Також Знай.uа писав, що син "отруєного" Алібасова обікрав зіркового батька: "20 мільйонів! Дай хоч 100 рублів на ліки".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що отруєний Барі Алібасов в прямому ефірі накинувся з кулаками на кращу подругу: "Не рот, а смітник", жорстке відео.