Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка зараз проходить курс складного лікування від онкологічного захворювання, переведена медиками до іншого лікувального закладу, що знаходиться на Рубльовці, в селі Жукова.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Відомо, що дана клініка спеціалізується на відновленні пацієнтів після завершення основного курсу лікування, так і допомагає реабілітувати хворих між курсами хіміотерапії.

У свою чергу, родичі і близькі Заворотнюк перервали мовчання і повідомили, що акторка дійсно сильно хвора, але ні до апаратів її не підключали, у кому вона не впадала і атрофії м'язів у неї діагностовано не було.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Палата Анастасії Заворотнюк

Палата Анастасії Заворотнюк

Палата Анастасії Заворотнюк

Центр обладнаний спеціальними медичними ліжками, обладнанням і технікою і спеціалізується на відновленні пацієнтів після інсультів, інфарктів, черепно-мозкових і спінальних травм, неврологічних захворювань, кардіохірургічних, нейрохірургічних, ортопедичних операцій, ампутації кінцівок, після перенесених онкологічних захворювань.

Нагадаємо, онкохвора Заворотнюк довгий час приховувала страшне: все видав шрам.

Як повідомляв Знай.uа онкохвора Заворотнюк отримала "лист з минулого", сльози відчаю і подяки.

Знай.uа писав, атрофія м'язів, параліч і втрата пам'яті у Заворотнюк: друг "Моєї прекрасної няні" поставив крапку в десятках діагнозів.