Відомий український артист, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя щасливий у шлюбі з колегою по цеху співачкою Alyosha. Він розповів, як вдається підтримувати вогонь у сімейних стосунках.

Про це Тополя розповів в інтерв'ю шоу "Ранок з Україною", що на каналі "Україна".

"Ми з Оленою живемо активним сексуальним життям. Вона мене неймовірно збуджує, ми експериментуємо. Але любов і сім'я – це трохи про інше. Любов і сім'я – це такі широкі й глибокі відносини", - розповів артист.

Тарас Тополя, лідер "Антитіла"
Тарас Тополя, лідер "Антитіла"

За словами музиканта, ревнощі в сім'ї перекриває те, що вони довіряють один одному.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"В принципі, якщо включити маскулінність, то можна ревнувати до кожного стовпа, тому що всі ми люди. Але суть не в цьому, суть у довірі. У нас є довіра і воно все покриває", – розповів артист.

Тарас Тополя зауважив, що надзвичайно цінує хвилини, які проводить разом з дружиною і дітьми. При кожній можливості сім'я намагається приділяти час один одному. Втім, усамітнюватися на кілька днів Тарасу й Олені вдається не часто.

"Дуже хочеться, але рідко, можливо, раз у два роки. Ми і так забираємо багато часу у вихованні своїх дітей, тобто ми десь зайняті своїми справами, а вони нам нудьгують. Думаю, що діти трішки підростуть і тоді ми утечемо", – поділився лідер гурту "Антитіла".

Зазначимо, що Тарас Тополя та Олена Кучер (справжнє ім'я співачки) одружилися у 2013-му. Пара виховує двох дітей: 6-річного Романа та 3-річного Марка.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що Галкін показав темну сторону Пугачової, такого не очікував ніхто: "Син заважав Аллі".

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Віра Брежнєва повеселилася з загадковим красенем у новій фотосесії: "Надихаюся".