Відомий російський репер, засновник лейблу Black Star Тимур Юнусов, більш відомий як Тіматі, став батьком вдруге. У середу, 16 жовтня, модель Анастасія Решетова народила йому сина.

Тіматі поділився цією радісною новиною на особистій сторінці у соціальній мережі Instgram.

На фото репер тримає новонародженого сина на руках, ніжно цілує в спинку і показує маленькі ніжки дитини. "Юнусов Ратмір Тімуровіч / 16.10.19 м.Москва", - підписав фото Тіматі.

Мати дитини — модель Анастасія Решетова, також відзначила подію фотографією на своїй сторінці в Instagram. "Юнусов Ратмір Тимурович, ласкаво просимо в цей світ! Довгоочікуваний наш синочок", — написала вона.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Цікаво, що малюка назвали на честь загиблого товариша виконавця та продюсера. Так, Ратмір Шишков, якого пам’ятають по "Фабриці зірок", потрапив у моторошну аварію. Він заживо згорів разом зі своїми трьома друзями-музикантами, а також подругою одного з них в автомобілі після зіткнення з іншою машиною. Йому не було ще й 20-ти років. До речі, Шишков був ромської національності, звідти й ім’я таке.

Проте, обговорення імені малюка, не затьмарили радісні коментарі-привітання під знімками, якими поділився Тіматі. Так, у коментарях його привітали з поповненням Філіп Кіркоров, Наталія Рудова і Павло Худяков.

Зазначимо, що у Тіматі вже є 5-річна донька Аліса від попереднього шлюбу з моделлю Оленою Шишковою.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що Тіна Кароль і Alyona Alyona готують для фанатів грандіозний сюрприз: нова колаборація співачок.

Також портал Знай.ua писав, відома російська модель Анастасія Решетова показала відверте фото, на якому позує в райському місці на відпочинку.