Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров розповів про те, як зміг допомогти родині і здійснити давню мрію. І це незважаючи на те, що сильно захворів, передає Politeka.

Комаров завжди на повну викладається на знімальному майданчику. В одній з експедицій він сильно захворів, однак це не завадило йому відзняти відмінний матеріал і допомогти багатодітній сім'ї.

"Бразильська провінція, я лежу на задньому сидінні, за кермом гід, Саньок попереду. У мене 4-й день температура 38. Їхати 400 км. Я наковтався жарознижуючих, морозить. Хочеться послати до (*цензура*) зйомки і відлежатися, але вже ніяк", — пише Комарів.

В цей раз йому було досить непросто привести себе в робочий стан. Комаров розповів, як пив багато чаю і гуляв по годині для того, щоб краще підбадьорити свій організм.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У сюжеті розповіли про багатодітну родину з 13 дітьми. Вони – справжня футбольна команда і в кожного з них ім'я на букву "Р" на честь відомих футболістів світу.

Тоді Комаров приймає рішення купити їм мікроавтобус і менше ніж за добу йому вдається знайти ідеальний варіант. Щастя родини складно описати словами. Адже цей автомобіль здатний вирішити масу проблем і навіть стати джерелом доходу.

"На наступний день температури вже не було, щастя прибило болячку)) За час після зйомок, у Шитауна народився ще один син, 14-й. Але вони з дружиною не втрачають надію і обіцяють намагатися, поки не з'явиться дівчинка. Це їхня мрія🙂", — розповів Комарів.

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" зустрівся з мамою 11 футболістів.

Як повідомляв Знай. ua, Комаров здійснив мрію цілої футбольної команди".

Також Знай. ua писав, що дружина Комарова з "Світу навиворіт" розповіла про життя після весілля з відчайдушним екстремалом.