Дует НЕАНГЕЛИ у цьому році відсвяткував своє 13-річчя. Восени група, яку заснував Юрій Нікітін, випустила довгоочікуваний альбом і назвала його "13" на честь річниці. Солістки дуету давно можуть будувати сольні кар'єри, але продовжують співати разом, радуючи своїх шанувальників новими піснями. В цьому році особлива увага була прикута до Слави Камінської - її розлучення з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським, дало багато приводів для чуток. Однак пара розлучилася без скандалу.

В інтерв'ю Знай.uа Слава Камінська та Вікторія Смеюха розсекретили рецепт міцних відносин в дуеті, що допомагає їм не лаятися і які їхні улюблені пісні в новому альбомі. Крім цього, Слава розповіла, як пережила розлучення з чоловіком, а Віка зізналася, як знайшла гармонію в житті.

НЕАНГЕЛИ Слава і Вікторія

Ваш новий альбом називається "13". Це загадкове і містичне число, з яким пов'язано багато забобонів. А що 13 означає для вас особисто?

Вікторія: Для мене число 13 — безперечно щасливе, адже я народилася 13 грудня. А тепер це ще й назва нашого довгоочікуваного альбому за всі 13 років існування НЕАНГЕЛІВ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Слава: Крім того, 13 — це ще й наш перший великий всеукраїнський тур за довгий час! Ну як після цього не вірити в магію цього числа?

Чи є у вас якісь забобони?

Слава: Життя надто коротке, щоб витрачати його на забобони і марновірства!

P. S. Не вірте рудим!

Вікторія: Забобони — це те, що відволікає нас від чогось більшого. Так що я волію не керуватися ними в своїх вчинках. Надвисока енергія любові дозволяє бути в стані впевненості в кожному дні. Головне — залишатися гармонійною людиною і ніякі страхи не будуть нас відволікати.

2019 рік приніс багато змін в життя українців. Яким для вас запам'ятався цей рік?

Слава: Зміни? Це до мене! Я знаю все про зміни в 2019! Цей рік точно був насиченим, викриваючим і не нудним. В моєму житті багато чого змінилося. Але що я можу сказати напевно, головне — завжди залишається незмінним.

Слава з дітьми: Леоном і Лаурою

Вікторія: У мене ж, навпаки, цей рік виявився дуже спокійним і водночас могутнім у плані накопичення енергії. Я провела його в гармонії з собою, в любові і з повним відчуттям щастя. Я зрозуміла, що тільки навчившись слухати себе, замість навколишнього шуму, я зможу по-справжньому жити повним життям. Поки у мене виходить!

Ви випустили альбом, в якому багато пісень про кохання, розставання, душевні переживання. Яка композиція з них для вас особлива і чому?

Вікторія: Звичайно, одна з моїх улюблених пісень — це ВОЛНА. Це моя сольна композиція, яку я відчула від початку і до кінця. В ній саме та пристрасть і відчуття, що я перебуваю з коханим чоловіком на одній хвилі, яке живить мене останнім часом. Моя ХВИЛЯ НАПОВНЮЄ людей уявної енергією любові. І я це бачу на концертах.

Слава: У цьому альбомі багато пісень, які резонують з моїми почуттями. ПАПА, ЗАРЯЖАЕТСЯ, ДО И ПОСЛЕ — це все про мене. Про ті переживання, які стали для мене непростим випробуванням в житті. Але особливо мені хотілося б відзначити пісню СКУЧАЮ, яку я заспівала під акомпанемент віртуоза Євгена Хмари. Скажу по секрету, що зовсім скоро ви побачите live-відео, яке ми записали з Женею. Я закохалася в цей трек.

Слава, що допомогло вам впоратися з душевним болем після розлучення?

Любов до себе, до дітей, до життя! У мене немає часу страждати, адже стільки хочеться встигнути! А час, як ми знаємо, найбільш цінний ресурс.

Вікторіє, ви вже так давно разом зі Славою, знаєте всі свої недоліки. Чи є у вас свої “золоті” правила у дуеті, як не посваритися, не зіпсувати один одному настрій?

Пам'ятаєте цю геніальну фразу з реклами “Іноді краще жувати”? Це кращий рецепт міцних (в нашому випадку — 13-річних) відносин. Виявляється, найскладніше — втихомирити своє его.

Але якщо ви вмієте вчасно замовкнути і, коли потрібно, вказати кривдникові на його помилки без агресії — запевняю, у вас практично не залишиться приводів для сварок!

Вікторія на відпочинку демонструє ідеальну фігуру

14 жовтня розпочався ваш всеукраїнський тур. Не захворіти - найголовніше для артиста в цей період, ймовірно? Чи є інші важливі моменти?

Вікторія: Важливо налаштуватися. Направити свою енергію в потрібне русло.

Слава: А ще — вивчити слова всіх нових пісень!

Хто з вас трудоголік і енерджайзер? А хто - флегматик і любитель покритикувати?

Слава: Все залежить від настрою, погоди і розташування зірок. Але ми обидві — багато років на сцені, так що вміння включатися у нас працює практично без збоїв.

Вікторія: Я обожнюю сцену, тому робота для мене — суцільне задоволення. Я проживаю кожну ноту, кожен звук! Я віддаюся музиці цілком і повністю. Від першої до останньої ноти.

Слава не відмовиться від діамантів від шанувальників

Ви так часто подорожуєте, що час відкривати свої туристичні агентства. Не замислюєтеся про додаткове заняття в житті й доход відповідно?

Вікторія: Боюся, якщо присвятити себе ще одній справі (нехай, і турагенції), на подорожі зовсім не залишиться часу!

Слава: Поки моє життя повністю укомплектоване, але, думаю, років через 5, коли діти підростуть, я обов'язково повернуся до питання про власний бізнес.

Як вашим шанувальникам підготуватися до концертів. Які квіти любите, які подарунки?

Слава: Це звучатиме банально, але ми не відмовимося від діамантів. Але найкращий подарунок — ваша присутність на наших концертах по всій країні.

Вікторія: Приходьте, співайте разом з нами, не стримуйте емоцій і давайте разом доведемо, що число 13 — щасливе!

Нагадаємо, 14 жовтня розпочався всеукраїнський тур НЕАНГЕЛІВ. 11 грудня група дасть сольний концерт в Києві - в Палаці "Україна.

Юлія Абрамова

Раніше відома співачка і ментор Ольга Горбачова припустила, що могло вплинути на розрив Слави і Едгара Камінських.

Також у великому інтерв'ю для Знай.uа Ольга Горбачова розповіла, як опанувала нову професію. Вона ексклюзивно поділилася, як стала ментором і почала писати пісні-афірмації.

Крім цього, Ольга Горбачова відверто розповіла про шлюб з Юрієм Нікітіним, дорослішання дочок і політичні зміни в країні.