Віра Кекелія, учасниця "Жіночого Кварталу" і українська співачка, яка супроводжує виступи учасників в програмі "Танці з зірками", поділилася враженнями, якою для неї видалася робота з Оленою Кравець.

Віра Кекелія

У неділю, 20 жовтня, Олена Кравець з Максимом Леоновим станцюють квікстеп під пісню "Леди Совершенство" з фільму "Мері Поппінс, до побачення!", а виконає композицію Віра Кекелія.

Співачка зараз посилено репетирує, щоб під час прямого ефіру ідеально виконати пісню наживо. Віра розповіла за лаштунками, якою була робота з Оленою та Максимом. Каже, що збирається вболівати за танцювальну пару:

"Співати для Олени й Максима – одне задоволення. Тим більше, ця пісня дуже підходить Олені. Вона встигає абсолютно все: і репетирувати разом з нами номери «Жіночого Кварталу», і проводити години в залі, вивчаючи новий танець, і піклуватися про трьох дітей. Олена – справжня Леді Досконалість. Я вболіваю за неї і щиро бажаю перемоги у проекті!".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Віра Кекелія

Віра Кекелія протягом трьох сезонів виконує пісні для учасників "Танці з зірками". Телеглядачі вже запросто вгадують, що співає саме вона - адже її легко можна відрізнити за неповторним тембром голосу і тією чуттєвістю, з якою вона виконує пісні.

Для Ксенії Мішиної та Євгена Кота на танцювальному майданчику вона виконала хіт "Мовчати" Кузьми Скрябіна. Її виконання було настільки проникливим, що фанати танцювальної пари почали шукати, де можна скачати пісню:

"Віра, браво! Виконання пісні до мурашок!", "Браво, це так красиво!!! P. S .: викладіть хтось окремим аудіо-файлом цей кавер "Мовчати" – фантастичне виконання Віри!", "А як звучить пісня "Мовчати", так потужно її ніхто не співав, цікаво, чи є версія для завантаження".

Не так давно Віра Кекелія опублікувала сингл "Перлиною", з яким можна ознайомитися на відео:

Нагадаємо, раніше стильна зірка "Квартал 95" Адамчук підкорила фанатів знімком з колегою: "До сліз…".

Також Знай.ua писав, що українська співачка з "Жіночого кварталу" вразила окриляючим хітом: чиста любов.

Ще Портал Знай.ua повідомляв, що Квартал 95 без Зеленського: автори розповіли, що пішло не так.