У Києві з аншлагом пройшли зйомки нових випусків "Вечірнього Кварталу". У них брали участь нові актори студії – Володимир Мартинець, Юрій Ткач і Юрій Великий. Через напружений графік на концерт не з’явився екс-керівник студії Володимир Зеленський, якому було присвячено багато жартів.

Вечірній квартал

Розпочався концерт з відвертого монологу Євгена Кошового, в якому він поділився планами щодо політичної кар’єри. Оскільки почастішали чутки про те, що комік зібрався у політику, Кошовий вирішив остаточно поставити крапки над і – та заперечив, що буде балотуватися в мери столиці.

"Хлопці, я хочу жити в Києві, а не заробляти на ньому", - заявив Кошовий. Євген Кошовий

Вечірній квартал

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Вперше у "Вечірньому Кварталі" з’являться пародії на депутатів нового скликання, серед них і на членів партії "Слуги народу". Дехто з героїв пародій навіть був присутнім у глядацькому залі. Від коміків сповна дісталося олімпійському чемпіону, а нині депутату Верховної Ради Жану Беленюку.

Вечірній квартал

Також глядачі побачать скетч-пародію на проект "Найрозумніший", в якому свій інтелект продемонструють Віталій Кличко і Ілля Ківа. Ківу на сцені втілить актор і відомий пародист Юрій Великий.

"Особисто ми з Ківою ще не знайомі, але пародію на нього я хотів зробити вже давно", - зізнається за лаштунками Великий. Юрій Великий

Вечірній квартал

Окрім жартів про політику, кварталівці покажуть мініатюру про комічну ситуацію, яка сталася в паспортному столі. Глядачів також чекають справжнісінькі розборки Олени Кравець зі своїми колегами.

Зоряними гостями нових випусків стануть Тіна Кароль і Maruv. Також вперше в зйомках "Кварталу" візьме участь найчисленніший український вокальний колектив - знаменитий хор ім. Верьовки.

Вечірній квартал

Разом з Євгеном Кошовим вони виконають народну пісню "Горіла сосна, палала". Артисти присвятять цей номер згорілому будинку Валерії Гонтаревої. Коміки пожартують, що "хата згоріла від сорому".

Телевізійні версії концерту можна буде побачити 19 і 26 жовтня о 21:30 в ефірі каналу "1+1".

Вечірній квартал

Вечірній квартал

Вечірній квартал

Вечірній квартал

Вечірній квартал

Вечірній квартал

Вечірній квартал

Вечірній квартал

Вечірній квартал

Вечірній квартал

Нагадаємо, раніше Євген Кошовий розповів про свої здібності та плани на майбутнє

Як повідомляв портал "Знай.ua", MARUV на "Вечірньому Кварталі" переплюнула Lady Gaga

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль поділилася жіночними фото, позуючи перед виходом на сцену шоу "Квартал 95"