Переможниця конкурсу "Міс Україна 2019" Маргарита Паша розповіла про конфлікт з відомою українською ведучою Катериною Осадчою. Дівчина відверто не розуміє, чому всі говорять лише про мовний конфлікт, адже причина того, що інтерв'ю не відбулося, криється зовсім у іншому.

Про це Паша розповіла у ексклюзивному інтерв'ю для Знай.uа.

За словами міс України, вона відмовилася від спілкування з Осадчою через своє самопочуття, яке залишало бажати кращого:

"Саме через перевтому наша розмова і не відбулася. Більш детальну відповідь я написала на своїй сторінці в Instagram. І хотіла б раз і назавжди закрити цю тему". Маргарита Паша

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дівчина підкреслила, що однаково добре володіє російською та українською мовами і користується ними залежно від ситуації:

"Так історично склалося, що з народження і в повсякденному житті я розмовляю російською. Але ось, наприклад, на навчанні в університеті я частіше використовую українську і не бачу в цьому якоїсь сенсації, яку роздули в ЗМІ". Маргарита Паша

Маргарита також розповіла, що в школі не була красунею. Більш того, вона порівняла себе з головною героїнею російського серіалу "Не родись красивой": носила брекети, косички та була заучкою:

"Я дуже пізно дозріла, як дівчина. І в ті роки я навіть уявити не могла, що отримаю титул найкрасивішої дівчини країни, хоча, звичайно, як і всі дівчата, потайки мріяла про це". Маргарита Паша

Повне відео фіналу конкурсу "Міс Україна 2019"

Раніше Знай.uа писав, як в цьому році обирали “Міс Україна”: хто в журі, як пройшла червона доріжка і хто з зірок виступив на сцені.

Також повідомлялося, що "Міс Україна 2019" Маргарита Паша показала ідеальну талію в новій фотосесії з короною переможниці.

Після фіналу українського відбору Маргарита Паша влипла в мовний скандал. Моделі довелося виправдатися перед фоловерами за незручну ситуацію.