Відома у соцмережі Instagram модель Альона Омович прославилася своїми експериментами з зовнішністю, пластичними операціями і відвертими фотосесіями. Дівчина вже "зробила" собі обличчя, груди і навіть сідниці, і це тільки те, про що вона розповідала сама. Також багато фоловерів часто обговорюють фігуру моделі, а вона тільки підігріває інтерес публіки, продовжуючи публікувати відверті знімки.

Так, в цей раз Альона показала в мережі яскравий знімок, який був зроблений на прогулянці в осінньому парку. Схоже модель не боїться холоду – вона вийшла на вулицю в укорочених червоних штанах і короткому топі такого ж кольору, з якого ледь не вивалюється силіконовий бюст. На плечі дівчини висить піджак з цього костюма, а на її ногах чорні туфлі на високих підборах. У підписі до світлини Альона написала: "Дуже дивно, я зараз дуже багато їм і тільки більше худну. По ідеї організм повинен навпаки запастися жирком на зиму, але немає. Відьма чи глисти?".

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.