Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка полюбилася світовим дизайнерам і модним глянцям, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Так, серед особистих фото Алла час від часу показує закулісся шоу "Топ-модель по-українськи". Але в цей раз зоряна красуня показала стильне фото зі своєї гримерки.

На фотографії Костромічова позує в коротенькій чорній сукні, яка підкреслила її ідеальну фігуру і довгі стрункі ніжки. Волосся красуні зібране в строгий пучок на маківці, а на її обличчі яскравий макіяж. Як видно, Алла залізла на столик біля освітленого дзеркала, і сіла в улюбленій позі – вона надягає сережки. У підписі до фото зірка написала: "Завжди одягаю сережки у такій позі, я ж модель, можу собі дозволити". Шанувальники в захваті від нового образу красуні і засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромичова з розмахом відзначила свої 33.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромичова розповіла, як їсти і не товстіти.