Марія Кравець, 16-річна дочка Олени Кравець, артистки студії "Квартал 95" і "Жіночий Квартал", вже протягом кількох місяців не живе разом з сім'єю. Під час короткого інтерв'ю на проєкті "Танці з зірками", в якому Олена Кравець бере участь, вона згадала про те, що дочка з нею не живе.

У відео-ролику вона не стала розповідати, чому так сталося, однак у квітневому інтерв'ю актриса "Кварталу" пояснювала, в чому була причина.

Олена і Марія Кравець

"Це було вимушене рішення. Наша велика сім'я була трохи обтяжена житловим питанням, і у мене закралася думка, щоб Маша жила окремо", - пояснила Кравець, але не стала більш детально проливати світло на ситуацію.

Одна зі знайомих сім'ї Олени Кравець знала про ситуацію і зв'язалася з нею: "Батьки однієї з подруг Маші зателефонували мені й сказали: "Лєна, ми знаємо, що є така проблема, що ви хочете вирішити це питання, а у нас є рішення. Давайте ваша донька житиме з нашою".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Маша Кравець
Маша Кравець

Артистка поділилася тим, що спочатку вона дуже хвилювалася за Машу і те, як та буде жити одна. Однак, незабаром дівчинка продемонструвала мамі, що хвилюватися немає причин, і вона добре справляється самостійно.

Олена Кравець зізнається: "Перший час я хвилювалася, але знала, де вона, знала, що вона у безпеці, адже я упевнена в батьках подруги Маші. Вона дуже швидко подорослішала і стала справжньою господинею".

Маша Кравець

Під час ефіру "Танці з зірками" від 20 жовтня Олена Кравець згадала, що дочка дивиться усі випуски програми за участі мами та відправляє смс, в яких коментує її виступ.

Нагадаємо, раніше в "95 Кварталі" показали Олену Кравець в незвичному амплуа: пристрасна Кармен нервово дихає осторонь.

Також Знай.uа писав, що Кравець з "Кварталу 95" кумедно потролила сама себе на "Танцях з зірками": зал ридав від сміху, яскраве відео.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Кравець в халатику спокушала красеня на очах захоплених фанатів у Жіночому кварталі: "Вогонь".