Зірка культового радянського фільму "Іронія долі, або З легким паром", Валентина Тализіна, терміново потрапила в клініку Москви, про це повідомляють російські ЗМІ. Тализіна - народна артистка РРФСР з великої літери.

84-річна народна артистка потрапила в лікарню по "швидкій" з гострим приступом. У лікарні Тализіній діагностували мікроінсульт. Лікарі говорять, що на даний момент життя актриси нічого не загрожує. Але їй належить відновлення в реабілітаційному центрі.

днями відома російська актриса Валентина Тализіна, була терміново госпіталізована в Москві.

За повідомленням телеканалу РЕН-ТВ, у акторки стався мікроінсульт і зараз, як стверджують медики життя 84-річної актриси нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зовсім скоро Тализіну переведуть в реабілітаційний центр. За словами медиків, життю знаменитості нічого не загрожує.

Народилася відома російська актриса в 1935 році в місті Омськ. Після того, як внз в 1958-му закінчила ГІТІС, так і залишилася служити в Академічному театрі імені Моссовєта.

За усю свою кар'єру актриси вона зіграла десятки ролей у кіно і театрі. Найбільш відомі її ролі у радянських фільмах - це "Іронія долі, або З легким паром!", "Афоня", "Зигзаг удачі", а також безліч інших кінокартин.

На рахунку актриси також і озвучка наших улюблених мульфільмів, один з яких - це мама Дяді Федора з мультфільму "Троє з Простоквашино".

Нагадаємо, зірку "Татусевих доньок" та "Вороніних" терміново госпіталізували: подробиці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, "посадив на олівець" Кучму, Ющенка і Тимошенко: у Дніпрі прощаються з легендарним митцем Леонідом Гамольским.

Також Знай.ua писав про те, що пішов у вічність відомий письменник, дружина вразила заявою: такої творчості більше не буде.