Маму Анастасії Заворотнюк Валентину Борисівну помітили на Данилівському кладовищі у Москві. Як відомо, донедавна зірка серіалу "Моя прекрасна няня" лікувалася у приватній московській клініці, а потім була вивезена на відновлення у інший медичний заклад.

Матір онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже довгий час бореться за своє життя, побачили на Данилівському кладовищі в Москві. Це підтверджує місцева преса.

Анастасія Заворотнюк

Раніше шанувальники активно радили родичам Заворотнюк попросити допомоги у святої Матрони Московської. Очевидно, що мати акторки прислухалась до їхніх рекомендацій і все-таки відвідала цвинтар, де знаходиться могила святої. Жінці радили молитися за здоров’я доньки саме до святої Матрони.

Анастасія Заворотнюк

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як відомо, родичі Анастасії Заворотнюк не називають її діагноз та абсолютно не коментують стан акторки. З різних джерел повідомляється, що "Моя прекрасна няня" проходить курс відновлення і не перебувала в критичному стані.

Нагадаємо, раніше актрису Анастасію Заворотнюк виписали з приватної московської клініки

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній Заворотнюк втратив квартиру через борги

Також "Знай.ua" писав, що Анастасія Заворотнюк отримала листа від особливих шанувальників