Переможниця конкурсу "Міс Україна 2019" Маргарита Паша розповіла про свій успіх на конкурсі, підготовці і скандал навколо перемоги. Про це вона розповіла в ексклюзивному інтерв'ю Znaj. ua.

Після перемоги 24-річна Маргарита готується до конкурсу Miss World 2019. І зізнається, що ще 4 роки тому, коли вона прийшла в цю сферу, була юна і непідготовлена. Однак зараз вона точно знає, наскільки важливі впевненість у собі, добре продуманий благодійний проект і знання англійської мови.

"Але зараз я бачу мету, не бачу перешкод. Я впевнена в собі і в своїх силах", - пояснила вона.

З дитинства Маргарита займалася спортом, а саме гімнастикою, однак вирішила не залишатися в цьому виді спорту.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Я досягла певних висот у цьому виді спорту і вирішила йти далі. Спорт загартував мене характер, силу волі, зробив багато, щоб я зараз спокійно, без сумніву, ставила і досягала поставлених цілей у будь-якій сфері свого життя", - зізналася дівчина.

Після перемоги дівчини на "Міс Україна 2019" у мережі з'явилися чутки про те, що Маргарита є "коханкою власника конкурсу і взагалі все куплено". Проте дівчина стверджує, що всім переможницям постійно приписують різні романи.

"І ось не обійшли і мене ці чутки! У мене не було стосунків з власником конкурсу. Як і всі учасниці, я знайома з Юрієм Агєєвим - власником конкурсу “Міс Україна”. Корону “Міс Україна” і будь-який інший титул на цьому конкурсі купити неможливо і домовитися теж. Чотири роки тому я брала участь у цьому конкурсі. Мене запросила менеджер конкурсу на кастинг - і це вже була остання тиждень відбору. І я пройшла", - зізналася вона.

Нагадаємо, “Міс Україна 2019” Маргарита Паша розкрила правду про свою красу.

Як повідомляв Знай. ua, "Міс Україна 2019" розповіла про скандал з Осадчою на ґрунті російської мови.

Також Знай. ua писав, що "Міс Україна 2019" показала такий шпагат, що позаздрить Волочкова.