Популярна українська ведуча Леся Нікітюк вирішила запустити власний проект про подорожі. Причому виключно по Україні. Вже з 4 листопада на Новому каналі стартує прем'єра "Le-маршрутка".

Для того, щоб показати всі дивовижні місця рідної країни Леся Нікітюк зібрала команду однодумців, купила жовтий автобус і відправилася в шлях.

"Напевно, це можна зробити тільки власним прикладом, – розповіла Леся Нікітюк Новому каналу. – Адже кожен може внести свій внесок у розвиток країни. Внутрішній туризм і буде тим внеском. Можна витратити гроші не в Туреччині, а на острові Джарилгач в Херсонській області. Україна відрізняється від інших країн тим, що за кордоном ти відчуваєш себе чужим, а тут ти вдома, скрізь свій".

У тревел-дослідженні Леся покаже глядачам 8 областей: Київську, Черкаську, Хмельницьку, Херсонську, Одеську, Полтавську, Житомирську та Донецьку. В тому числі і через попутників.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Разом з Лесею проїдуться моряки, винахідники, астрономи, спортсмени, музиканти, співаки, блогери, актори, бізнесмени – люди, які люблять свою країну так само, як і Леся Нікітюк.

Нагадаємо, Никитюк з головою порилася в смітнику, знахідки вражають.

Як повідомляв Знай. ua, грайлива Леся Нікітюк зустріла день народження з загадковим незнайомцем.

Також Знай. ua писав, що схудла Леся Нікітюк вигуляла екстра-міні в модному ресторані.