Ректор Київського національного університету культури і мистецтв (1993-2015 рр.) Михайло Поплавський зізнався, що готує нову людину на своє місце. Народний артист України впевнений, що незамінних людей немає, тож настав час і йому дати дорогу молоді.

Про це він заявив у коментарі журналісту Знай.ua.

Побачити Михайла Михайловича можна було на прем’єрі нового серіалу від “1+1” “Великі Вуйки”, що є спін-офом комедії “Останній москаль”. Цікаво, що “юний орел” зіграв одну із ролей у серіалі - поважного чиновника.

Михайло Поплавський зіграв міністра інфраструктури у Великих Вуйках

Поплавський наголосив, що запросив його у це кіно Юрій Горбунов, який є продюсером “Великих Вуйок” та виконавцем однієї з головних ролей.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

“Це гумористичний багатосерійний український фільм. І враховуючи, що це підтримка українського виробника, я дав згоду зіграти міністра інфраструктури”, - повідомив ректор КНУКіМ.

Михайло Поплавський та Юрій Горбунов

Він розповів, що у нього було не так багато знімальних днів, але цей час намагався використовувати по максимуму, бо зараз дуже велике завантаження через підготовку до ювілейного концерту та інші справи.

Михайло Поплавський не став розкривати, чи корумпованого чиновника він зіграв, чи честного. Глядачі все побачать на екрані - серіал стартував 14 жовтня.

“Я хочу сказати, що будь-який міністр - це сезонна робота, як і політика. Я вже був три рази народним депутатом Верховної Ради і вважаю, що потрібні сьогодні нові тренди, нове покоління, нехай молодь заходить. І старше покоління має відійти в сторону, як то кажуть, підтримувати ті тренди, які сьогодні є, - поділився Поплавський. - Є запит на молодих політиків! І це сьогодні правильно. Тому що зміна поколінь буде, але ще років 15 повинно пройти, з великим запізненням. 28 років - це дуже багато, але думаю, що з урахуванням молоді, що зараз увійшла у політику, у мене є надія, що все буде добре”.

Михайло Поплавський та Надія Мейхер на прем'єрі серіалу

Ми детальніше розпитали найвідомішого ректора в Україні, чим він зайнятий наразі.

“По-перше, у мене йде підготовка до ювілейного концерту, який відбудеться 3 грудня. По-друге, в мене авторський курс “Акули PR”, над яким я працюю. Я запускаю YouTube “Університет Поплавського”, соціальні мережі активізував… І звичайно, сьогодні готуємо заміну - нового ректора Київського національного університету культури і мистецтв. Тренд є тренд - треба молодих видвигати. Зараз йдуть консультації… це ж треба, щоб колектив сприйняв”, - розповів Поплавський.

Михайло Михайлович поки не став називати ім’я свого наступника, але додав, що потрібен час, аби людина, яка стане ректором, органічно увійшла у колектив творчого вузу. Крім цього, він не вважає себе незамінною людиною, як багато хто каже.

“Ні, всі люди замінні. Але я хочу сказати, що у будь-якому випадку я буду почесним ректором, буду продовжувати. Все ж таки 25 років ректором був. Це фактично епохальний розвиток України і розвиток Київського університету культури та мистецтв”, - відзначив Поплавський.

Також народний артист України зізнався, як ставиться до змін, що відбулися у політиці цього року.

“Позитивно! І вважаю, що ми запізнилися, як мінімум, на 15-20 років із зміною поколінь, із зміною політиків. Молоді потрібні: у них більше енергії, більше куражу, більше креативу. Я вважаю, що треба, аби досвідчені політики більше рекомендували, консультували - оце більше, а молодь має з ранку до вечора пахати”, - додав Михайло Поплавський.

Нагадаємо, раніше на допрем’єрному показі серіалу "Великі Вуйки" Лілія Ребрик зізналася Знай.ua, що роль Ірки-продавчині стала для неї викликом та акторським випробуванням.

Також Знай.ua повідомляв, що Dzidzio справив фурор в університеті Поплавського.

А Надія Мейхер розповіла Знай.uа, як стала касиром в "Укрзалізниці" і закохалася в Юрія Горбунова.