На телеканалі СТБ відбувся показ восьмого епізоду проекту "Зважені та щасливі" із незмінними тренерами Мариною Боржемскою та Іраклієм Макацарія і ведучою Анітою Луценко. На восьмому тижні учасники знову обмінювалися партнерами.

Кожна дівчина могла попрацювати з кожним чоловіком, а в кінці тижня прийняти рішення. За підсумками голосування додому поїхав найважчий учасник сезону - Коля Крицький з рожевою команди.

Зважені та щасливі

На ток-шоу "Зважено" учасник показав свої проміжні результати та заручився підтримкою тренера Іраклі Макацарія, оскільки Коля Крицький дав обіцянку працювати й надалі над своїм зовнішнім виглядом.

Учасник зізнався, що завдяки проекту він почав змінюватися і внутрішньо. Коля прийшов на проект з вагою 223 кг, а сьогодні його вага становить 173 кг.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Коля Крицький

Підтримати Колю, в студію прийшла Даша Астаф'єва. Зірка розповіла, що дитинстві вважала себе гидким каченям і отримувала безліч образливих прізвиськ від однокласників. Виявляється, що до 8 років у Даші не росло волосся через проблеми зі здоров'ям. Тож про популярність годі було мріяти. Даша зізналася, що її вага зараз 60-62 кг, а параметри 92-62-92.

Коля Крицький до та після проекту

Свої історії розповіли учасники четвертого сезону Іванна Марчук і Дмитро Завоюра. Іванна свою вагу втримати не змогла, а Дмитро навпаки - продовжує тренуватися та правильно харчується. Але єдине, на чому вони однаково наголошують – це важливість підтримки рідних та оточуючих.

Проект "Зважені та щасливі" можна побачити щочетверга на телеканалі СТБ.

Нагадаємо, раніше найважчі чоловіки "Зважених та щасливих" билися у багнюці

Як повідомляв портал "Знай.ua", показали, як виглядає найважча учасниця сезону на "Зважені та щасливі"

Також "Знай.ua" писав, що Аніта Луценко поділилася новими кадрами, на яких її не впізнати