Відома українська співачка MamaRika, яка 3 жовтня дала великий сольний концерт у Києві, поділилася думками зі Знай.ua про конкуренцію у шоу-бізнесі, критику у соцмережах та особисту незалежність від продюсерів. Крім цього, зірка відверто зізналася, як ставиться до весілля.

MamaRika (Анастасія Кочетова, Еріка - у минулому) досить довгий час у стосунках з актором та гумористом Сергієм Середою, але пара поки обмінюватися обручками не збирається. “Мамка” (як себе називає артистка) поділилася рецептом свого сімейного щастя.

Сергій Середа та MamaRika

Про конкуренцію в українському шоу-бізнесі

Здорова конкуренція росте і це прекрасно. Нові талановиті музиканти реально стимулюють писати хіти і працювати, не шкодуючи себе! В результаті українська музика виходить на космічний рівень. Я так вважаю, без перебільшень.

За три роки існування MamaRika, пошуку музики в собі та себе в музиці, я зрозуміла основне: артист повинен віддавати, робити людей щасливими. Така моя місія. Все решта не має значення. Все, що я роблю – роблю для людей. І саме цікаве, що сама я при цьому кайфую не менше. Ідеальна формула!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

MamaRika

Про критику в соцмережах

Критика - це взагалі правильно, і вона має місце бути. Але я говорю про інший вид - про конструктивну, яка дає поштовх. Критика і хейт в соцмережах - це зовсім інше, і, на жаль, в більшості випадків вона не має ніякого зв’язку із правдою та реальною картиною. Треба чітко розділяти ці речі.

Але самокритику я завжди ставлю на перше місце - якщо ти сам себе розносиш в пух і прах і можеш дати об’єктивну оцінку своїм діям, то ти будеш готовий до будь-яких осудів зі сторони.

Про зростання україномовних пісень і виконавців

Все українське - це завжди добре. Чим більше, тим краще. Головне, щоб від душі та якісно. Тоді воно буде йти на благо.

Я за розвиток нашого, рідного, будь то музика, їжа, авто чи що завгодно.

MamaRika

Про Зеленського-президента

Я вірю у пана Зеленського і знаю, що все в нас буде добре. Це початок нової ери.

Про незалежність і внутрішню свободу

Незалежність - річ, яка дається непросто, і кожен сам для себе повинен ставити рамки своєї “фрідом”.

Особисто для мене - це можливість бути вільною в усіх сенсах слова. Я в принципі свободолюбиве створіння по своїй суті. Саме тому працюю без продюсерів і заробляю на себе сама.

Звичайно, мені пощастило зустріти чоловіка-однодумця, який завжди поруч і не посягає на мою свободу. Він поважає мене і мій простір, і у відповідь мені іноді навіть хочеться здатися йому в полон.

Пара давно у стосунках

Про весілля і сімейні цінності

Ми - сім’я і без всіх цих стандартів, і знаю точно, що після того, як ми обміняємося обручками, нічого не зміниться. Цінності нашої сім`ї - це довіра, взаєморозуміння і партнерство у всьому. Це, мабуть, головний рецепт щастя.

Нагадаємо, раніше Знай.ua розповідав, як пройшов сольник MamaRika у Caribbean club, де співачка влаштувала неймовірне шоу з танцями та мильними бульбашками.

Крім цього, портал повідомляв, про що жартували гумористи зі студії “Квартал 95” на концерті “Вечірнього Кварталу”. “Під роздачу” потрапили депутати зі “Слуги народу”, Коломойський та чинний президент Володимир Зеленський, який “розкрив” несподівані держтаємниці.

Також "Міс Україна 2019" Маргарита Паша у великому інтерв'ю Знай.uа відверто розповіла про своє життя поза конкурсом краси. Хто її батьки, яке має хобі та чим займається у вільний час - читайте в нашому ексклюзиві.