Відомий український репер, продюсер, актор і просто красень Олексій Потапенко, який нещодавно одружився зі співачкою Настею Каменських, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. І цей раз не став винятком – Потап виклав у мережі милі фото, на яких позує з пухнастим котиком.

Так, на фото Олексій зображений, сидячи на порозі будинку, він чи то задумливий, чи то грайливий. На прогулянку артист вийшов у неймовірно яскравому образі – на ньому чорні штани і помаранчева куртка, а на голові така ж яскрава шапка. Поруч з Потапом на декількох фото з'являється милий чорно-білий котик, який ніжиться з артистом, а той і не проти. Фанати не залишили без уваги таку публікацію Потапа, деякі жартують в коментарях, що Настя вигнала його з дому.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.