Солістка групи "ВІА Гра" Еріка Герцег знялася у пікантній фотосесії для чоловічого журналу MAXIM. Сексапільна блондинка з'явилася перед читачами повністю оголеною, прикрившись лише сітчастою накидкою. Крім того, вона знялася у симпатичній бежевій білизні.

Варто відзначити, що три роки тому Герцег вже знімалася у еротичній фотосесії. За її словами, з тих пір вона багато працювала над своїм тілом у тренажерному залі і позбавилася від шкідливих звичок.

Еріка зізналася, що виросла у бідній родині на Закарпатті. Вона з дитинства мріяла про музичну кар'єру, але сильно комплексувала через зайву вагу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"У мене є мета, мрія. Я бачу перед собою Еріку через кілька років - вона виступає і служить прикладом для людей. Прикладом того, як дівчинка з простої, небагатої сім'ї, невпевнена в собі і незадоволена своєю зовнішністю, знайшла у собі сили боротися, працювати і стала зовсім іншою людиною. Я пишаюся тим, що сама заслужила своє місце у житті, мені нічого не далося просто так", - повідомила артистка.

Нагадаємо, спокуслива екс-"ВІА Гра" у вузькій сукні затьмарила вечірку.

Як повідомляв портал Знай.uа, зваблива екс-"ВІА Гра" затьмарила Instagram пишним декольте, спробуйте дивитися в очі.

Також портал Знай.ua писав, Меладзе вперше заговорив про вагітність Брежнєвої.