Відома українська співачка Ані Лорак, яка активно будує кар'єру в Росії, обожнює привертати увагу до своєї персони, що активно робить в соцмережі. Артистка часто публікує фото у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – вона заінтригувала фанатів кадром зі зйомок нового кліпу. Крім неї на знімку можна побачити популярного режисера і кліпмейкера Алана Бадоєва, мабуть, саме він знімає кліп для співачки.

На фотографії Ані Лорак позує в коротких шортах і топіку, а на плечі накинула безформну чорну куртку. Цей наряд оголив стрункі ноги зірки і її рельєфний животик. Волосся співачки розпущене і трохи розпатлане, здається, вона його трохи підстригла. Лорак і Бадоєв стоять біля автомобіля, він ніби поправляє їй зачіску, стоячи боком до камери. Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки.

Напомним, мокрая Лорак оголилась и тут началось, поклонники не сдержались.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Ани Лорак разочаровала даже российских поклонников.

Также портал "Знай.ua" писал, что Ани Лорак заблудилась в лесу перед очередным российским концертом.