У неділю, 20 жовтня відбувся дев'ятий ефір шоу "Танці з зірками", який був присвячений дітям. Як бачили глядачі і шанувальники танцювального проекту, зірки зі своїми партнерами виходили на паркет з дітьми. Схоже, саме тому днями на сторінці проекту у соцмережі Instagram з'явилися дитячі фото учасників, ведучих і журі шоу, які стоять поруч з нинішніми.

Так, найбільше фоловерів порадувала наявність волосся на голові нині лисого Влада Ями. Публіку також потішили фото Юрія Горбунова і Франсіско Гомеса. Деякі зазначили, що балерина Катерина Кухар особливо не змінилася. Також фанати відзначили, що крім Анни Різатдінової ніхто на себе не схожий на цих дитячих знімках.

Нагадаємо, Юрій Ткач несподівано повернувся у "Танці з зірками" в новому амплуа.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець, Барбір, Остапчук зробили відверті зізнання на "Танцях з зірками".

Також портал "Знай.ua" писав, що Ганна Різатдінова розповіла про ревнощі партнера на “Танцях з зірками”.