Популярний український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма частенько підігріває інтерес публіки до своєї персони. Це він успішно робить у соцмережі Instagram, де часто публікує яскраві фото та відео зі свого особистого життя. І цей раз не став винятком – артист показав в мережі декілька кадрів зі зйомок шоу "Хто проти блондинок", ведучою якого є Леся Нікітюк.

На зйомки Влад прийшов у чорному костюмі з цікавою жовтою сорочкою. У трохи більш насиченому жовтому комбінезоні на фото позує Леся, а доповнила вона свій образ чорною кепкою. Схоже, Яма і Нікітюк весело проводять час на проекті, де танцюрист змагається в ерудиції з 50 блондинками. У підписі до фото Влад написав: "Сьогодні блондин в минулому буде змагатися з блондинками нинішніми, на чолі з @lesia_nikituk. Хто за мене?". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію шоумена.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.