Павло Зібров активний користувач Instagram, де часто підігріває інтерес публіки до своєї персони. Артист часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого особистого і творчого життя в соцмережі. І цей раз не став винятком – співак показав миле фото з популярною телеведучою Лесею Нікітюк.

Перед камерою Зібров з'явився у світло-смугастій футболці, поверх якої накинув чорний піджак. Він притискається до худенької Лесі, яка позує в чорному костюмі з коротким сріблястим топіком, який трохи оголив живіт. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Павло Зібров написав: "@lesia_nikituk твій новий проект #ЛеМаршрутка просто 🚀". Шанувальники в захваті від нового фото артиста і засипають його компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Зібров розповів, чому олігархи закидають його грошима.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ангели Зіброва Астаф'єва і Камінська зробили з легендою щось гаряче.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Камінська згадала шкільні роки з Зібровим і Астаф'євої.