Українська співачка і акторка гумористичного шоу "Жіночий квартал" VERA KEKELIA знялася в ефектній фотосесії в образі Мадонни. Знімками з вражаючої фотосесії дівчина поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Фанати одразу помітили неймовірну схожість VERA KEKELIA зі співачкою Мадонною. На знімках акторка постала у дуже чуттєвому, і навіть дещо спокусливому образі. Співачка показала бездоганну фігуру у сукні пастельного тону. А пронизливий погляд і червона помада на губах VERA KEKELIA вразили прихильників.

Віра Кекелія

Публікація артистки зібрала багато захоплених коментарів: "Просто діва!!! Віра, ви і справді дуже схожі на Мадонну! У вас просто приголомшливий голос!", "Вау! Ну нічого собі! Точно українська Мадонна! ", "Дивовижна схожість!", "Нарешті, у нас є своя українська Мадонна! Віра - ви просто неймовірні і на сцені, і в житті".

Правда, Віра Кекелія не вперше чує про схожість із королевою поп-музики Мадонною. Артистки схожі не лише зовнішністю, а й особливою харизмою та артистичністю. Шанувальники вже давно впізнають VERA KEKELIA завдяки її глибокому тембру голосу та пронизливій ​​манері виконання.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Віра Кекелія

Віра Кекелія активно розвивається як сольна співачка, нещодавно вона презентувала сингл "Перлиною", на який зняла лірик-відео. Також артистка знімається у нових випусках "Жіночого Кварталу" студії "Квартал 95". Голос VERA KEKELIA можна почути щонеділі у проекті "Танці з зірками".

Віра Кекелія

Нагадаємо, раніше Віра Кекелія воскресила хіт Скрябіна

Як повідомляв портал "Знай.ua", Адамчук із Кварталу підкорила фанатів новим фото

Також "Знай.ua" писав, що Марта Адамчук з Жіночого Кварталу розкрила таємниці шоу