У четвертому випуску містичного реаліті "Битви екстрасенсів" на СТБ учасники спробують з'ясувати причину того, з якої причини одним з героїв випробування стане ясновидиця Теодора.

Явище батьківського інстинкту давно цікавить учених. Перш ніж зробити якісь висновки про це почуття, вони провели безліч експериментів з тваринами і людьми. І, схоже, що батьківський інстинкт – ніщо інше, як дія білка пролактину на мозок вагітної жінки. Але як тоді пояснити це почуття у бездітних жінок при контакті з чужими дітьми і у чоловіків, які поодинці виховують дітей? І чому у деяких мам батьківський інстинкт проявляється?

У першому випробуванні героями стануть п'ять осіб. Учасникам потрібно буде знайти серед них того, хто не любить дітей. Серед учасників конкурсу виявиться фіналістка 16 сезону "Битви екстрасенсів" - Теодора.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В редакцію проекту прийшов лист від вбитої горем матері – Віти. Жінка просить розібратися в обставинах смерті її 11-річного сина Сергія. Під час уроків хлопчик упав у річку і потонув.

Мати дитини вважає, що в її смерті причетна містика, хоча на перший погляд це страшна випадковість і результат недбалості адміністрації школи.

Нагадаємо, занедбане українське село турбують численні смерті.

Як повідомляв Знай. ua, за Петросяна візьмуться українські екстрасенси.

Також Знай. ua писав, що стартувала ювілейна "Битва екстрасенсів".