Невдало ″сходивши″ в політику, Анастасія Приходько надумала піти іншим шляхом — так і не ставши нардепом, вона прагне саджати народних обранців за ґрати.

Українська співачка Анастасія Приходько вирішила кинути кар'єру артистки і зайнятися чимось більш серйозним в житті, а саме — стати прокурором, щоб пересаджати всіх, хто входить в "кружок рукоблудія".

Про це у вівторок, 22 жовтня, вона написала на своїй сторінці в Facebook

″Вирішила вступати в НАПУ. Стану прокурором і посаджу, с..а, всіх під три чорти. У нас не мужики при владі, а гурток рукоблудія", - написала Приходько.

Співачка також зазначила, що після навчання в НАПУ вона здобуде третю вищу освіту, яка їй зовсім ″не завадить″.

Вирішила вступати до НАПУ Стану прокурором і посаджу, сука, всіх до чортів собачих. У нас не мужики при владі, а гурток рукоблудів. До речі: третя вища освіта мені не завадить

Geplaatst door Анастасія Приходько op Dinsdag 22 oktober 2019

Така заява епетажної співаки викликала іронічні зауваження в користувачів мережі. Вони жартують, що тепер настане ″капець″ прокуратурі, зауважують, що Академію нещодавно ліквідовано та ″тонко натякають″, що одна лише освіта не дасть можливості Приходько ″всіх посадити″.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Приходько відверто розказала, чому більше не хоче мати справу з депутатами

Як повідомляв портал Знай.ua, 16 вересня Анастасія Приходько оголосила про те, що покидає партію "Батьківщина" і повертається на сцену

Також Знай.ua писав, українська співачка Анастасія Приходько вийшла заміж.