В Україні увага тисяч людей прикута до екранів, адже зараз триває показ шоу "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі. Цей сезон відзначився великою кількістю початківців. Так, троє учасниць ніколи не носили підбори.

Дівчата пройшли навчання й поділилися власними порадами, як навчитися красиво ходити.

Лайфхак №1 від Гоші Верховцевої: лови рівновагу!

Дівчина придумала власну систему тренувань. Вона взує підроби й по черзі стоїть на одній нозі, аби навчитися тримати рівновагу. Учасниця зізналася, що їй така методика надзвичайно допомогла й вона вже полюбила стояти на підборах.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Лайфхак №2 від Каті Куліченко (Тьоті Моті): встань і йди

Ця учасниця вважає, що практика у цій справі - найголовніше. Вона радить дівчатам постійно тренуватися й ходити на різних підборах, аби бути впевненою.

Лайфхаки №№3, 4, 5 від Ярини Самарик (Скінні): не звертай уваги на оточуючих

Дівчина покинула проект, тому що так і не навчилася ходити на підборах. Вона розповіла, що вдома продовжила тренуватися й врешті опанувала це ремесло.

"Можу поділитися своїм досвідом. По-перше, потрібно відкинути страх бути смішною. Так, спочатку ноги взагалі не згинаються в колінах, і твоя хода нагадує ходу п'яного лісоруба. Але це мине! По-друге, припини звертати увагу на оточуючих! Хоч хто б що говорив, треба вірити в себе. По-третє, знайди для себе зразок ходи. Подружку, яка не просто тримається на підборах, а й уміє красиво на них ходити. Спостерігай за ходою, старайся її копіювати", - розповіла Ярина Самарик.

Нагадаємо, що на "Топ-модель по-українськи" з'явилася нова-стара учасниця, подробиці.

Як повідомляв Знай.ua, випуск шоу "Топ-модель по-українськи" обернувся несподіванкою для всіх.

Також Знай.ua писав, що супермодель Алла Костромичова показала залаштунки шоу "Топ-модель по-українськи".