Десятий прямий ефір ″Танців з зірками″ буде овіяний містикою, адже темою його стане Хелловін. Цієї неділі, 27 жовтня, за кубок переможця на паркеті змагатимуться 7 пар.

Зірки будуть захоплювати глядачів таємничими образами та показуватимуть на паркеті номери, сповнені загадкових історій, адже ефір називатиметься ″Містичний вечір на Хелловін″.

На глядачів чекає захоплююче шоу. Одним з головних сюрпризів вечора стане поява на проекті співака та тренера-переможця ″Голосу країни-9″ Dan Balan, який цього разу разом із Тіною Кароль буде підтримувати учасників перед виходом на паркет у ″Голден румі″.

Шанувальники добре пам'ятають, як під час вокального проекту між тренерами вирували пристрасті, які викликали запеклі суперечки про те, чи є між співаками почуття.

Цієї неділі у глядачів з’явиться ще один привід для обговорення, адже на ″Танцях з зірками″ Тіна Кароль та Dan Balan планують заспівати дуетом. Артисти презентують ліричну композицію ″Дороги″, яку Dan Balan написав спеціально для їхнього дуету. Крім того, Тіна Кароль та Dan Balan здивують телеглядачів ніжним вальсом, який вони вперше станцюють на паркеті шоу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Перші кадри з репетицій до цього ефіру вже з’явилися в мережі.

До слова, Dan Balan вже готує особливий костюм до містичного ефіру на ″Танцях з зірками″ та перетвориться на графа Дракулу.

А от Тіна Кароль, як справдня жінка, вирішила залишити інтригу - яким образом дивуватиме співачка цього разу довідаємося вже під час програми.

Ведучою балкону стане епатажна MARUV, яка танцювала з JAY. Ще зовсім недавно глядачі хотіли повернути її в проект, тому латексна діва буде зустрічати зірок на балконі й першою дізнаватиметься про оцінки суддів.

Окрім запальних номерів на глядачів традиційно чекають прямі ефіри бекстейджу, які веде Олександр Попов, а подивитись їх можна під час рекламної паузи на офіційних сторінках ″Танців з зірками″ та ″1+1″ у Facebook.

Все найцікавіше завжди залишається за кадром. Підготовку учасників перед виходом, телекухню проекту, грим зірок та стосунки між учасниками і багато чого іншого, Олександр готовий показати глядачам.

Нагадаємо, десятий прямий ефір ″Танців з зірками″ буде овіяний містикою

Як повідомляв портал Знай.ua, повернення Чапкіса в "Танці з зірками" справило справжній фурор

Також Знай.ua писав, Юрій Ткач несподівано повернувся в "Танці з зірками" у новому амплуа