У четвер, 24 жовтня, команда ″Педан може″ спробувала розіграти Лесю Нікитюк, але все пішло не за планом...

Розіграш починався, як невинний жарт, коли Леся Нікітюк вийшла рано вранці з дому та попрямувала до своєї машини, щоб поїхати на знімальний майданчик третього сезону шоу ″Хто проти блондинок?″. На парковці ведуча побачила двох чоловіків, які спокійнісінько розпивали алкоголь, розклавши закуску на капоті її автомобіля, і відмовлялися поступатися дорогою.

Леся Нікітюк була в гарному настрої і навіть записувала Instagram-stories, сміючись із того, що відбувається навколо. Але справа отримала несподіваний оборот. Ведуча Нового каналу так злякалася й розхвилювалася, що їй довелося викликати швидку допомогу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Коли дівчина трохи заспокоїлася, вона записала невелике відеозвернення в Instagram. Леся Нікітюк заявила, що припиняє будь-яке спілкування з Олександром Педаном і відписується від нього в соціальних мережах. Що сталося під час розіграшу, і чим закінчилася сварка телеведучих, розбирався Новий канал.

За сценарієм Педан мав вискочити в найемоційніший момент із кульками і криками: ″Лесюню, сюрприз!″ Але Олександр побачив те, чого аж ніяк не очікував - Леся забилася в куток і почала плакати. Педан пійшов і спробував заспокоїти, але в Леся була справжня істерика - вона ридма ридала.

Нікітюк не стала розмовляти з Педаном навіть, коли трохи заспокоїлася, вона розвернулася, сіла в машину й поїхала.

″Насправді ми не очікували такої реакції. Коли я вигадав розіграш, думав, що Леся розкусить нас на першій хвилині. Адже вона давно в шоу-бізнесі, шарить у знімальному процесі, знає, на що звертати увагу. До того ж, буквально за кілька днів до цього вона мені зателефонувала зі словами: «Мене тут до президента запрошують у гості. Що, хотіли мене розвести? Не вийшло!» А ми були непричетні, її реально запрошували. Розумієте? Вона була готова до того, що ми її розіграємо, щось підозрювала.

Тому придумали багатоходову ситуацію, щоб навіть якщо Леся розкусить нас спочатку, вона не була готова до другої частини. Розіграш у розіграші. І вона реально злякалася того, що відбувалося! А там, звісно, була жерсть – не буду зараз розкривати всі деталі, побачите на YouTube-каналі ″Педан може″.

Але повторюся, що такої реакції ми не очікували. Коли Леся побачила зброю, в неї просто впала планка. І почалася справжня істерика, вона телефонувала в поліцію, кричала в слухавку, тому що черговий не міг зрозуміти, де вона знаходиться″, - розповів Педан.

Команда ″Педан може″ ґрунтовно підготувалися до розіграшу, вони домовилися з правоохоронними органами, проговорили всі деталі.І, звісно ж, зброя була не справжня.

Коли команда ″Педан може″ закінчила всі паперові справи з поліцейськими, Олександр Педан спробував зв'язатися з Лесею Нікітюк. Він хотів поговорити з нею, пояснити ситуацію і вибачитися особисто. Але ведуча скидала його дзвінки.

Крім того, ведуча почала викладати Instagram-stories, в яких обзивала Педана, заявляла, що відписується і закликала своїх фанів робити те ж саме.

Все це не дуже турбувало Олександра, але коли він побачив на фото в Instagram, що поруч із нею знаходяться лікарі, капають їй корвалол із валеріанкою, то почав переживати за колегу.

Саша Педан вирішив приїхати до Лесі і будь що вимолити прощення.

До того моменту ведуча вже перебувала на знімальному майданчику шоу ″Хто проти блондинок?″Саша Педан з'явився у павільйоні із величезним букетом червоних троянд і відразу ж попрямував до Лесі. Коли вона його побачила, знову розплакалася. Саша благав пробачити його, пояснював, що в нього не було поганих намірів, але Леся була непохитна. У якийсь момент Педан повірив, що його дружбі з Нікітюк настав кінець...

″Правда, я тебе дуже ціную, але після того, що сталося, спілкуватися з тобою я не хочу! – сказала Педану заплакана Нікітюк. – У мене серйозний стрес. Я тобі присягаюся, мені було реально страшно. Ти перегнув палицю. Коли з'явилася зброя, коли черговий поліції почав мене доводити по телефону.... Я дуже сильно пересрала, і максимально зробила все для того, щоб пересрав ти! Це мій психологічний розіграш!″, заявила йому Леся.

Поки Саша переварював сказані йому слова, Леся реготала на повний голос. Трохи заспокоївшись, вона обійняла свою тепер уже ″жертву″ і попросила помічників винести Педану повітряні кульки.

″Твоя команда витратила цілий бюджет, щоб розіграти мене, – підсумувала Леся Нікітюк, сміючись. – А мені знадобилося всього 17 гривень. Так вам і треба!″

На цій радісній ноті Саша і Леся розійшлись у своїх справах. Та Педан твердо вирішив, що більше ніколи не буде розігрувати Лесю Нікітюк.

″Я нікому не радив би такого робити. Це небезпечно!″, - аявив Педан, коли вийшов із павільйону.

Нагадаємо, Армія білявок Лесі Нікітюк помститься Владу Ямі

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк розкрила секрет швидкого схуднення

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк вигуляла красивого жеребця