Відомий український телеведучий та учасник шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук розлучається зі своєю дружиною Оленою Войченко. Пара прожила у шлюбі 12 років і виховує двох дітей.

Розлучення пари офіційно підтвердила прес-служба Остапчука.

"У мережі з'явилася інформація про наше розлучення. Так, це правда. Життя непередбачуване і так трапляється. Щиро сказати, ми не хочемо виносити наші особисті взаємини на загальний огляд. Ми особливо трепетно оберігаємо наш особистий простір, адже у нас двоє чудових дітей. Між нами роки міцних відносин і дружби, підтримки і партнерства, спільних подорожей, життя на дві країни, що далеко не легко, і багато іншого. Час, який ми провели разом ми згадуємо з вдячністю, а в майбутнє дивимося по-новому. Поки це все, що ми хочемо сказати, та просимо з повагою ставиться до нашого рішення і до цієї ситуації", - йдеться в повідомленні.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Можливо, причиною розставання пари стала відстань, адже сам Остапчук в одному з ефірів танцювального шоу розповідав, що змушений жити на дві країни. Його дружина разом з дітьми - донькою Емілією та сином Еваном-Олександром, живуть у Канаді.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Підтвердженням розладу у стосунках подружжя є і те, що Володимир перестав публікувати спільні з дружиною знімки в Instagram із серпня, а на сторінці Олени останнє фото з'явилося у вересні.

Зараз Володимира Остапчук публікує на особистій сторінці у соціальній мережі фото й відео з дітьми, або ж з партнеркою Ілоною Гвоздьовою. Варто відзначити, що Гвоздьова, яка привела до перемоги Ігоря Ласточкіна у 2018 році, розповіла, що її чоловік дуже ревнує до партнера за проектом. Повідомляється, що заяву на розлучення подав саме Остапчук.

Нагадаємо, Dan Balan в образі Дракули заволодіє Тіною Кароль на "Танцях з зірками": знаменитості розкриють справжні почуття.

Як повідомляв портал Знай.ua, повернення Чапкіса в "Танці з зірками" справило справжній фурор

Також Знай.ua писав, Катерина Кухар розкрила секрет успіху Олени Кравець на "Танцях з зірками": "Настільки гармонійно...".